Zmena na trénerskom poste Manchestru, Erika ten Hagu strieda Ruud van Nistelrooy

Bývalému trénerovi sa stala osudnou posledná prehra a zlý vstup do sezóny.

Pohľad na Old Trafford, štadión klubu Manchester United. Foto: TASR/AP Pohľad na Old Trafford, štadión klubu Manchester United. Foto: TASR/AP

Popredný anglický prvoligový futbalový klub Manchester United má nového trénera. Ako informujú Správy STVR, Erik ten Hag, ktorý viedol červených diablov od apríla 2022 a získal s nimi dva ligové tituly, dostal od vedenia klubu výpoveď po poslednej prehre s West Hamom 1:2.

Dočasne povereným trénerom sa stal Ruud van Nistelrooy. Vedenie tímu avizovalo, že hľadá nového riadneho trénera.

Manchester Uniteed zaznamenal jeden z najhorších štartov sezóny v Premier League. V posledných piatich zápasoch vyhral iba raz a s 11 bodmi je až na 14. priečke tabuľky.

(bra)


Veľtrh práce Profesia days v Košiciach rozhýbal nielen nezamestnaných východniarov, ale aj tých, ktorí uvažujú o zmene. Vyberať si bolo z čoho, keďže sa tu zišlo takmer šesťdesiat zamestnávateľov.
Prejsť na článok
Lekár Nitrianskeho samosprávneho kraja Bruno Rudinský má pri súčasnej nespokojnosti lekárov jasno. Búria sa najmä nemocniční lekári, ktorí však často robia na viac úväzkov. Zvýšenú pozornosť by si podľa neho zaslúžil najmä ambulantný sektor. Situácia…
Prejsť na článok