Rakúska polícia našla dve zastrelené osoby, útočník je na úteku

Polícia už identifikovala obe osoby, v jednom prípade šlo o starostu obce.

Rakúska polícia, ilustračná fotografia. Foto: Egon Bömsch / imageBROKER / Profimedia Rakúska polícia, ilustračná fotografia. Foto: Egon Bömsch / imageBROKER / Profimedia

Dvoch ľudí zastrelili v pondelok vo vidieckej oblasti na severe Rakúska, podozrivý strelec je na úteku. Uviedla to miestna polícia, informuje agentúra AP.

Telo jednej obete našli ráno na poli v obci Altenfelden v spolkovej krajine Horné Rakúsko, objasnila polícia. Obeť neidentifikovala, podľa rakúskej tlačovej agentúry APA ide o starostu obce v okrese Rohrbach.

Polícia dodala, že telo druhého muža, poľovníka, našli neskôr. Upozornila, že útočník je na úteku a môže byť stále ozbrojený. Motív jeho konania zatiaľ nie je známy.

(tasr)


Veľtrh práce Profesia days v Košiciach rozhýbal nielen nezamestnaných východniarov, ale aj tých, ktorí uvažujú o zmene. Vyberať si bolo z čoho, keďže sa tu zišlo takmer šesťdesiat zamestnávateľov.
Prejsť na článok
Lekár Nitrianskeho samosprávneho kraja Bruno Rudinský má pri súčasnej nespokojnosti lekárov jasno. Búria sa najmä nemocniční lekári, ktorí však často robia na viac úväzkov. Zvýšenú pozornosť by si podľa neho zaslúžil najmä ambulantný sektor. Situácia…
Prejsť na článok