Šimečka starší: Voliči koalície spätne schválili vraždu Kuciaka

Šimečka starší: Voliči koalície spätne schválili vraždu Kuciaka. Novinár v relácii Na Hrane obhajoval svoj výrok, ktorý napísal v Denníku N.

„Za touto vetou si stojím. Politická vina tej garnitúry je nesporná, lebo vytvorili ten systém, ktorý tú vraždu minimálne umožnil. Skorumpovaný systém kontrolovaný políciou a justíciou. A to, že voliči po šiestich rokoch si znova zvolili tú istú garnitúru, tak tí voliči buď tú vraždu odmietli, alebo na ňu zabudli, alebo si vedome povedali: Áno, títo politici, aj keď tam bola vražda, aj keby za ňu boli vinní, my budeme za nich hlasovať aj tak. Čím de facto pre mňa je tá hrozná správa to, že Ján Kuciak a Martina Kušnírová fakticky akoby spätne v ich očiach, ako keby si tú vraždu zaslúžili,“ povedal Milan Šimečka v relácii.

(joj)


Dlhé čakanie sa skončilo. Investori čakali viac ako štyri roky, šesť mesiacov a tri dni, kým americký Federálny rezervný systém začne znižovať úrokové sadzby.
Prejsť na článok
Kúpa bytu alebo domu je veľká vec. Nielen preto, že to väčšina z nás urobí len raz či dvakrát za život, ale hlavne pre skutočne vysokú investíciu. A to si predsa musíte dôkladne premyslieť. Obzvlášť,…
Prejsť na článok
Pre deravé potrubia sa na Slovensku stráca zhruba tretina pitnej vody. No nejde ani zďaleka o jediný problém. Kontrolóri si najnovšie posvietili na vodárenské spoločnosti a odhalili niekoľko znepokojivých dát. O stave vodohospodárskej infraštruktúry, ale…
Prejsť na článok