Motorkár na Donovaloch skončil pod cestou, pomáhali aj horskí záchranári

Pri dopravnej nehode slovenského motorkára pod obcou Donovaly, ktorá sa stala v sobotu predpoludním, skončil muž niekoľko metrov pod cestou, z ktorej nebol viditeľný. Motorkár utrpel pádom úraz chrbtice a ďalšie poranenia.

Obrazok-WhatsApp-2024-08-24-o-11.18.03_c3f3fcb1 Motorkár na Donovaloch skončil pod cestou, pomáhali aj horskí záchranári. Foto: HZS

Pri nehoda asistovali aj horskí záchranári. „Po ošetrení a zafixovaní v súčinnosti s posádkou Rýchlej zdravotnej pomoci Staré Hory a príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru bol transportovaný na heliport na Donovaly,“ uviedla horská záchranná služba s tým, že tu ho prevzala do opatery posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby z Banskej Bystrice.

(tasr)


V Košiciach plánuje najväčšia z univerzít postaviť Centrum zelených a digitálnych technológií so zameraním na informačno-komunikačné technológie. Študenti a odborníci sa tešia, menej však verejnosť a ochranári, keďže hrozí výrub mnohých drevín a kríkov.
Prejsť na článok
Mesto Šaľa predložilo poslancom Mestského zastupiteľstva návrh rozpočtu na rok 2025. Vyplýva z neho, že mesto by hospodárilo s rozpočtom viac ako mínus 2,5 milióna eur, čo však zákon samosprávam nedovoľuje. Na rade sú teda…
Prejsť na článok