Pätoro napadnutých žien v Trenčíne

Polícia obvinila 35-ročného muža z prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania. Na viacerých miestach v Trenčíne 24. septembra ráno zaútočil bez predchádzajúceho konfliktu na pätoro žien.

Trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti o útoku informovala o tri dni na to. Jednej z poškodených žien muž podľa nich spôsobil drobné zranenia, ktoré si vyžiadali jej jednorazové ošetrenie v nemocnici.

„Tri ženy, 62-ročnú, 40-ročnú a 33-ročnú obvinený bez dôvodu udrel do oblasti tváre, 34-ročnú ženu napadol zovretou päsťou do ramena. Piatu, 30-ročnú ženu sa snažil udrieť o niekoľko ulíc ďalej, no tá sa úderu stihla vyhnúť. Potom sa jej začal vulgárne vyhrážať, že ak pôjde ešte raz okolo, tak ju zabije,“ opísala polícia.

Muža policajná hliadka v krátkom čase obmedzila na osobnej slobode a následne umiestnila do cely policajného zaistenia.

„Poverený príslušník Policajného zboru podal podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. O jeho ďalšom osude rozhodne súd,“ uzavrela polícia.

(tasr)


Bratislavčania, ktorých evakuovali v dôsledku povodní, sa vrátili domov a zachraňujú, čo im v záhradách a v domoch zostalo. Vodohospodári aj starosta hodnotia situáciu. Podľa niektorých mohlo byť všetko inak.
Prejsť na článok
Vykázanie Lucie Plavákovej môže byť protiústavné a takisto v rozpore s rozhodnutiami Európskeho súdu pre ľudské práva.
Prejsť na článok
Sudca Krajského súdu a člen Súdnej rady Peter Šamko poukázal na problém s politickým presunutím sídla súdu na Orave, ktorý mal vyústiť do plytvania peňazí štátu a času sudcov aj občanov. Presný opak však tvrdí…
Prejsť na článok
Slovník šéfa SNS Andreja Danka pri rodičovských dôchodkoch sa za posledný viac ako týždeň zmenil. Čoraz hlasnejšie sa ho vo verejných vyjadreniach zastáva. Realita je však taká, že vláda ho fakticky ruší, aby ušetrila necelých…
Prejsť na článok
V roku 2019 obžalovali Trumpa za zneužitie právomocí, zatiaľ čo Bidenova administratíva čelí podozreniam z využitia Zelenského v kampani Harrisovej.
Prejsť na článok