V Perneku sa na železničnom priecestí zrazilo auto s vlakom

Polícia na linke 158 prijala informáciu o zrážke osobného vlaku a motorového vozidla v pondelok krátko pred deviatou hodinou ráno.

463309383_853397490321019_7967578546287934113_n V Perneku sa na železničnom priecestí zrazilo auto s vlakom. Foto: FB/PZ BA

„Policajti hodnovernosť udalosti na mieste preverili a potvrdili, pričom na mieste bolo zistené že vodič motorového vozidla zn. Volkswagen Golf s nemeckými EČV nerešpektoval červené výstražné svetlo pred priecestím a vošiel do koľajiska. Tam prednú časť vozidla zachytil prichádzajúci osobný vlak,“ spresnila polícia na sociálnej sieti.

Pri zrážke neutrpela zranenia žiadna osoba, vo vozidle sa v čase zrážky okrem vodiča nachádzali ďalšie dve osoby. Ďalšími okolnosťami tejto udalosti sa zaoberajú dopravní policajti.

(tasr)


Tichá vojna taxikárov v Bratislave trvá už roky. Kým jedni uprednostňujú kvalitu a bezpečnosť pre cestujúcich, iné taxislužby si zakladajú na nízkych cenách a neustálej dostupnosti – ich mínusom sú však neskúsení a neoverení šoféri.
Prejsť na článok
Žaloba predsedu vlády Róberta Fica voči šéfredaktorovi portálu Aktuality.sk Petrovi Bárdymu a vydavateľstvu Ringier Slovakia Media, s. r. o., pôsobí v kontexte namietaných skutočností skutočne zvláštne. Premiérovi sa nepáči, že kniha obsahuje jeho fotografiu vyhotovenú v…
Prejsť na článok
V krajinách Európskej únie pribudne od nového roka povinnosť triediť textil. Mnohé samosprávy to robia teraz dobrovoľne, z vlastnej iniciatívy. Čoraz častejšie sa ozývajú hlasy niektorých starostov a primátorov, že na prípravu dostali málo času.
Prejsť na článok