Polícia na juhu zasahovala: Výsledkom je zadržaný drogový díler

Policajti z okresnej kriminálky v Dunajskej Strede odhalili dílera pervitínu, ktorý mal predávať drogy ďalším osobám na rôznych miestach v tomto okrese. Muž čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti, nachádza sa vo väzbe.

462606819_959158169591093_6068129940696818190_n Policajti z okresnej kriminálky v Dunajskej Strede odhalili dílera pervitínu, ktorý mal predávať drogy ďalším osobám na rôznych miestach v tomto okrese. Muž čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti, nachádza sa vo väzbe. Foto: FB/PZ TT

Policajti vykonali na základe príkazu sudcu domovú prehliadku a prehliadku vozidla. „Zaistili viacero stôp. Medzi nimi boli viaceré nádoby a uzatvárateľné vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky, striekačky s neznámou priehľadnou tekutinou a finančná hotovosť,“ priblížila polícia s tým, že díler bol na mieste zadržaný a následne umiestnený do policajnej cely.

Kryštalická látka mala po odvážení hmotnosť takmer 175 gramov. „Expertíza potvrdila, že ide o účinnú látku metamfetamín, z ktorej by bolo možné vyrobiť približne 7000 jednotlivých dávok pervitínu,“ spresnili policajti.

Okresný vyšetrovateľ obvinil 46-ročného muža z trestného činu neoprávnenej výroby a obchodovania s omamnou látkou a psychotropnou látkou. V prípade dokázania viny mu hrozí sedem až 15-ročný trest väzenia.

(tasr)


Tichá vojna taxikárov v Bratislave trvá už roky. Kým jedni uprednostňujú kvalitu a bezpečnosť pre cestujúcich, iné taxislužby si zakladajú na nízkych cenách a neustálej dostupnosti – ich mínusom sú však neskúsení a neoverení šoféri.
Prejsť na článok
Žaloba predsedu vlády Róberta Fica voči šéfredaktorovi portálu Aktuality.sk Petrovi Bárdymu a vydavateľstvu Ringier Slovakia Media, s. r. o., pôsobí v kontexte namietaných skutočností skutočne zvláštne. Premiérovi sa nepáči, že kniha obsahuje jeho fotografiu vyhotovenú v…
Prejsť na článok
V krajinách Európskej únie pribudne od nového roka povinnosť triediť textil. Mnohé samosprávy to robia teraz dobrovoľne, z vlastnej iniciatívy. Čoraz častejšie sa ozývajú hlasy niektorých starostov a primátorov, že na prípravu dostali málo času.
Prejsť na článok