Britka si počas venčenia čivavy odfotila kravy. Jedna ju potom udupala

Len 29-ročná Rebeka Morrisová sa v júli 2022 smrteľne zranila na prechádzke so svojím štvornohým domácim miláčikom - čivavou.

krava Krava. Ilustračný obrázok: Pixabay.com

Tragický incident sa stal v Littlethorpe v Spojenom kráľovstve. Podľa vyšetrovania úmrtia Becki poslala svojej mame cez správu fotografiu domácich zvierat s nápisom „kravy“. Následne však podľa Sky News prestala na správy reagovať, preto ju rodičia začali hľadať.

Dopomohol im k tomu obrázok, dcéru našli na poli. Napriek privolaným záchranárom zomrela.

V týchto dňoch súd vyhodnocuje vyšetrovanie a okolnosti ženinej smrti. Odreniny mala v hornej časti hrudníka a na ľavom ramene odtlačky kopýt.

„Jej zranenia zodpovedali stopám po kopytách a pošliapaniu. Typ a umiestnenie zranení v tomto prípade ukazovali na ťažké a veľké zviera, napríklad ako je krava,“ spresnil v správe súdny patológ Michael Biggs s tým, že zraneniami sa poškodila pečeň, čo viedlo k vážnemu vnútornému krvácaniu.

Patológ zvážil aj počet zranení a dospel k záveru, že „nie je taký veľký“, aby sa dalo predpokladať, že na ženu zaútočilo celé stádo. Ide podľa neho o „pomerne krátky incident s jednou kravou“.

(max)