Šutaj Eštok odporučil Dankovi, aby sa venoval riešeniu vlastných problémov

Strana Hlas vyzvala šéfa SNS Andreja Danka, aby prestal s útokmi na ich ministrov.

Zasadnutie Bezpeènostnej rady SR v Bratislave Matúš Šutaj Eštok. Foto: TASR/Pavol Zachar

„Odporúčam pánovi Dankovi, aby konečne začal venovať viac energie riešeniu
vlastných problémov a prestal sa zameriavať na ministrov strany Hlas, ktorí si poctivo robia svoju prácu a za ktorými sú jasné výsledky,“ uviedol predseda Hlasu Matúš Šutaj Eštok.

Podľa stanoviska strany Dankove výroky oslabujú vzťahy a spoluprácu v koalícii a podkopávajú schopnosť vlády riešiť zásadné otázky.

Andrej Danko dnes v relácii Markíza Na telo uviedol, že ministerka hospodárstva Denisa Saková (Hlas) by mohla čeliť podobnému osudu ako jej stranícka kolegyňa, bývalá ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková, ak nepredloží plán na adresnú pomoc pri vysokých cenách energií.

Na otázku, kedy by tak mala urobiť, odpovedal, že už včera bolo neskoro.

(mm)


V Košiciach plánuje najväčšia z univerzít postaviť Centrum zelených a digitálnych technológií so zameraním na informačno-komunikačné technológie. Študenti a odborníci sa tešia, menej však verejnosť a ochranári, keďže hrozí výrub mnohých drevín a kríkov.
Prejsť na článok
Mesto Šaľa predložilo poslancom Mestského zastupiteľstva návrh rozpočtu na rok 2025. Vyplýva z neho, že mesto by hospodárilo s rozpočtom viac ako mínus 2,5 milióna eur, čo však zákon samosprávam nedovoľuje. Na rade sú teda…
Prejsť na článok