Predsedníčka europarlamentu upozornila na šieste výročie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej

Predsedníčka europarlamentu upozornila na šieste výročie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Na sieti X Roberta Metsolová uviedla, že inštitúcia, ktorú predstavuje, sľúbila rodičom zavraždených „pravdu, spravodlivosť a zodpovednosť“.

„To sme sľúbili rodičom slovenského novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej pri vražde pred šiestimi rokmi. To zostáva naším záväzkom aj dnes. Chrániť novinárov, brániť slobodu médií a bojovať za demokraciu,“ napísala Metsolová. Totožný príspevok tiež pridala v slovenčine.

(x, tasr)


Dlhé čakanie sa skončilo. Investori čakali viac ako štyri roky, šesť mesiacov a tri dni, kým americký Federálny rezervný systém začne znižovať úrokové sadzby.
Prejsť na článok
Kúpa bytu alebo domu je veľká vec. Nielen preto, že to väčšina z nás urobí len raz či dvakrát za život, ale hlavne pre skutočne vysokú investíciu. A to si predsa musíte dôkladne premyslieť. Obzvlášť,…
Prejsť na článok
Pre deravé potrubia sa na Slovensku stráca zhruba tretina pitnej vody. No nejde ani zďaleka o jediný problém. Kontrolóri si najnovšie posvietili na vodárenské spoločnosti a odhalili niekoľko znepokojivých dát. O stave vodohospodárskej infraštruktúry, ale…
Prejsť na článok