Farmári čiastočne ochromili dopravu pred sídlom Zastúpenia európskej komisie na Slovensku

Farmári čiastočne ochromili dopravu pred sídlom Zastúpenia európskej komisie na Slovensku. Na ulici Palisády s poľnohospodárskou technikou blokujú jeden jazdný pruh.

WhatsApp Image 2024-02-22 at 10.57.05 Protesty farmárov pred Zastúpením EK na Slovensku. Foto: Štandard

Linky mestskej hromadnej dopravy v Bratislave číslo 44 a 47 smer Búdková premávajú pre protest odklonovou trasou. Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informoval na webe.

„Z dôvodu presunu poľnohospodárskej techniky je prerušená premávka trolejbusov cez Palisády a Mudroňovú smer Búdková,“ uviedol dopravný podnik. Linka 44 premáva za zastávkou Hodžovo námestie cez Štefánikovu, Pražskú a Hroboňovu. Linka 47 premáva medzi zastávkami Hodžovo námestie a Lovinského cez Štefánikovu, Pražskú a Hroboňovu.


Kúpa bytu alebo domu je veľká vec. Nielen preto, že to väčšina z nás urobí len raz či dvakrát za život, ale hlavne pre skutočne vysokú investíciu. A to si predsa musíte dôkladne premyslieť. Obzvlášť,…
Prejsť na článok
Pre deravé potrubia sa na Slovensku stráca zhruba tretina pitnej vody. No nejde ani zďaleka o jediný problém. Kontrolóri si najnovšie posvietili na vodárenské spoločnosti a odhalili niekoľko znepokojivých dát. O stave vodohospodárskej infraštruktúry, ale…
Prejsť na článok