Muž obvinený z vraždy ženy vo Veľkých Kapušanoch putuje do väzby

Obvinený môže za mrežami stráviť 15 až 20 rokov.

Ilustračné foto. Foto: FB Polícia SR Ilustračné foto. Foto: FB Polícia SR

Polícia v súvislosti s vraždou 60-ročnej ženy vo Veľkých Kapušanoch obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody 23-ročného Viktora z okresu Trebišov.

Ako priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, krajský policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby, ktorý v stredu sudca akceptoval.

Telo ženy s ranami v oblasti chrbta našli na dvore pred rodinným domom vo Veľkých Kapušanoch v okrese Michalovce v nedeľu dopoludnia. Podľa polície 23-ročný muž vnikol do domu a najmenej dvakrát ženu bodol do oblasti chrbta a najmenej trikrát do oblasti ruky.

Spôsobil jej zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom, a žena im na mieste podľahla.

(tasr)


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok