Sebareflexia je jediná cesta vpred, jedno úprimné "prepáčte", odporúča Kaliňák politikom a médiám

Sebareflexia je jediná cesta vpred, jedno úprimné "prepáčte", odporúča Kaliňák niektorým politikom a médiám.

Screenshot_2024-05-17_192412-transformed Robert Kaliňák. Zdroj: Reprofoto facebook

„Je nepochybné, že naša spoločnosť potrebuje zmier“, uviedol Robert Kaliňák (Smer) vo videu, ktoré uverejnil v piatok večer na sociálnej sieti.

No kým sa podľa neho spoločnosť nevysporiada s rétorikou médií a politikov, ktorá bola „dennodenne postavená na označovaní Roberta Fica za zločinca, mafiána, vraha, diktátora, Putinovho sluhu a zlo, ktoré treba zastaviť“, nedá sa podľa podpredsedu vlády a ministra obrany ísť ďalej.

Robert Kaliňák tiež vo videu avizoval, že na budúci týždeň sa uskutoční mimoriadne zasadnutie vlády k eurofondom. Vláda musí podľa jeho slov pokračovať v tempe, ktoré nastavil premiér Robert Fico.

(tasr, fb)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac