Viaceré miesta Slovenska v utorok potrápi vietor

Na viacerých miestach Slovenska treba v utorok počítať so silnejším vetrom. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) v tejto súvislosti vydal výstrahy prvého stupňa. Informuje o tom na svojom webe.

V najbližších dňoch poriadne prituhne. Pripravte sa na silný vietor a mrázella Raining Weather lustračná fotografia: Istock

Prvý stupeň výstrahy pred vetrom platí do večera pre celý Bratislavský, Nitriansky, Trenčiansky a Trnavský kraj. Tiež vo väčšine okresov Žilinského kraja i v okresoch Poprad a Kežmarok.

Meteorológovia upozornili aj na vietor na horách vo viacerých okresoch Žilinského kraja a v okresoch Poprad, Banská Bystrica a Brezno. V okresoch Bratislava, Pezinok a Senec sa podľa nich v utorok ráno môže vyskytnúť hmla, vydali preto výstrahu prvého stupňa.

(tasr)


Zavádzanie opatrení proti korupcii a obavy zo strany európskych orgánov vyzerajú ako dvojitý meter po tom, ako odmietajú vidieť vlastné zlyhania. Vo verejnosti aj vďaka podobným odporúčaniam dlhodobo prevláda pocit neriešenia veľkých korupčných prípadov, ktoré…
Prejsť na článok