Nehody i kolóny spôsobujú zdržania na bratislavskej D1 i v úseku Kriváň - Mýtna

Na diaľnici D1 za výjazdom Bratislava-Letisko v smere na Senec sa zrazili dodávka a tri osobné vozidlá.

kolóna Ilustračný obrázok: Unsplash.com

Blokovaný je ľavý pruh, pri prejazde je potrebné rátať s minimálne 15-minútovým zdržaním. Informuje o tom Zelena vlna STVR na sociálnej sieti.

Približne 20-minútové zdržanie v obojsmerných kolónach hlási aj z úseku cesty I/16 medzi Mýtnou a Kriváňom, dôvodom zdržania sú cestárske práce.

Na krátke zdržanie sa musia pripraviť aj cestujúci na obchvate Dunajskej Stredy. „V križovatke s Kráčanskou cestou sa zrazili dve osobné autá a blokujú jeden pruh,“ spresňuje Zelená vlna STVR.

(tasr)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok