Navaľného dcéra pracuje pre Harrisovej kampaň

Daria Navaľná od augusta pracuje na trvalý plný úväzok pre kampaňový výbor demokratickej kandidátky na prezidenta Kamaly Harrisovej vo Filadelfii (štát Pensylvánia). Vyplýva to z informácií na jej účte na platforme LinkedIn.

profimedia-0648097169 Daria Navaľná počas preberania Sacharovovej ceny za slobodné myslenie v mene svojho otca v roku 2021. Foto: Julien WARNAND / POOL / AFP / Profimedia

U zamestnávateľa Harris for President pracuje ako Field Organizer – má na starosti koordináciu dobrovoľníkov pre kontakt s potenciálnymi voličmi.

Upozornila na to ruská provládna agentúra URA News s dodatkom, že jej rodičia Alexej a Julia sú podľa úradu Rosfinmonitoring označení za „teroristov a extrémistov“.

Podobne túto informáciu zverejnil aj redaktor ruského opozičného portálu Meduza Kevin Rothrock.

URA, ktorá zvyčajne pokrýva správy z Uralského federálneho okruhu, pripomenula, že Navaľná bezplatne nadobudla vzdelanie na Stanfordovej univerzite v Kalifornii.

(sab)


Tichá vojna taxikárov v Bratislave trvá už roky. Kým jedni uprednostňujú kvalitu a bezpečnosť pre cestujúcich, iné taxislužby si zakladajú na nízkych cenách a neustálej dostupnosti – ich mínusom sú však neskúsení a neoverení šoféri.
Prejsť na článok
Žaloba predsedu vlády Róberta Fica voči šéfredaktorovi portálu Aktuality.sk Petrovi Bárdymu a vydavateľstvu Ringier Slovakia Media, s. r. o., pôsobí v kontexte namietaných skutočností skutočne zvláštne. Premiérovi sa nepáči, že kniha obsahuje jeho fotografiu vyhotovenú v…
Prejsť na článok
V krajinách Európskej únie pribudne od nového roka povinnosť triediť textil. Mnohé samosprávy to robia teraz dobrovoľne, z vlastnej iniciatívy. Čoraz častejšie sa ozývajú hlasy niektorých starostov a primátorov, že na prípravu dostali málo času.
Prejsť na článok