Frontman Elánu Jožo Ráž autom zrazil cyklistu. Z miesta nehody ušiel

Frontman Elánu Jožo Ráž autom zrazil cyklistu, ktorý skončil na zemi. Podľa svedka nehody spevák nezastavil a ďalej pokračoval v jazde.

Snímka obrazovky 2024-06-12 o 7.03.24 Jožo Ráž. Foto: Jakub Kotian/TASR

Incident sa podľa svedka stal na križovatke v centre Bratislavy, v čase, keď sa na semafore rozsvietila zelená a Ráž s cyklistom sa dali do pohybu. Keď si svedok všimol, že šofér nezastavil, dobehol ho a za volantom uvidel speváka známej slovenskej kapely. Ráž vraj tvrdil, že v spätnom zrkadle videl, ako sa cyklista postavil, tak nezastavoval.

„Od človeka, ktorý v minulosti prežil vážnu dopravnú nehodu, by som očakával ohľaduplnejšie správanie na cestách,“ napísal svedok na sociálnej sieti. 

K incidentu sa vyjadril aj samotný Jožo Ráž.

„Jednoducho, tak to bolo, že ja idem po ceste, napravo ide vedľa mňa cyklista, a keď je zelená, on náhle dobočí a dr*ne do mňa,“ povedal Ráž o pondelkovej kolízii. 

„Keby som bol zastavil, tak to všetci riešia, budú to rozmazávať, ja som nemohol nič urobiť… Nerád sa tak ukazujem, lebo každý si chce hneď so mnou vypiť, fotiť sa, chcú podpisy,“ povedal spevák pre televíziu Markíza a dodal, že je v tom nevinne.

Podľa informácií televízie kamera moment incidentu nezachytila a bratislavská krajská polícia zatiaľ neeviduje oznámenie k tomuto prípadu.

(tvnoviny)