Policajti z Holíča zasiahli včas: Mužovi ležiacemu na chodníku zachránili život

Nadpráporčík David s nadstrážmajstrom Miroslavom si počas hliadkovej služby v stredu ráno všimli pri jednom z bytových domov v Holíči nehybne ležiaceho muža na zemi. Situáciu šli preto okamžite preveriť.

456696300_918357380337839_5948198857711671108_n Nadpráporčík David s nadstrážmajstrom Miroslavom si počas hliadkovej služby všimli pri jednom z bytových domov v Holíči nehybne ležiaceho muža na zemi. Situáciu preto okamžite šli preveriť. Foto: FB/PZ TT

Zistili, že ide o muža, ktorý síce nemal viditeľné zranenia, ale mal zjavne zdravotné problémy. „Preto ho rýchlo uložili do stabilizovanej polohy, skontrolovali mu životné funkcie a zabezpečili priechodnosť jeho dýchacích ciest,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Medzitým privolali rýchlu zdravotnú pomoc, ktorá muža prevzala do svojej starostlivosti a po bezprostrednom ošetrení ho previezli do nemocnice v Skalici.

„Naši kolegovia boli v správnom čase na správnom mieste, ale najmä správne a profesionálne reagovali a pomohli tak odpadnutému mužovi,“ dodali muži zákona.

(max)


V polícii to v ostatnom čase vrie. Mnohí príslušníci, ale aj civilní zamestnanci neskrývajú nespokojnosť, a to nielen so mzdovými podmienkami, ale aj tými pracovnými. Viacerí, najmä na vidieckych oddeleniach, poukazujú na to, že sa u nich zastavil čas.

prečítať viac

Identita muža, ktorý v Českej a Slovenskej republike ohlasoval bombové útoky voči školám, je už známa. Má ísť o páchateľa žijúceho v meste Dnipro na Ukrajine. Práve miesto jeho pobytu môže vyvolávať otázky o tom, či vôbec bude môcť byť postavený pred slovenskú spravodlivosť. Viac v článku.

prečítať viac