Zelenského plán nemá nič, čo by mohlo viesť k obratu na bojisku, tvrdí renomovaný reportér

Vojnový reportér Bildu a jeden z najvplyvnejších novinárov svojho druhu v Európe Julian Röpcke spochybňuje takzvaný Zelenského víťazný plán. Uviedol to na sociálnej sieti X.com.

Julian Röpcke. Foto: X

„Vstup do NATO sa neuskutoční, povolenie hĺbkových úderov proti Rusku západnými zbraňami sa neuskutoční, spoločná obrana proti ruským lietadlám sa neuskutoční. A o oslobodení krajiny sa ani nehovorí,“ napísal Röpcke.

Doplnil, že všetky body, ktoré Zelenskyj vo svojom pláne spomenul, západní partneri Ukrajiny už predtým odmietli. „Plán neobsahuje žiadny bod, ktorý by reálne mohol viesť k obratu na bojisku,“ skonštatoval.

Takzvaný plán víťazstva, ktorý Zelenskyj nedávno predstavil, obsahuje päť bodov a tri tajné prílohy. Podrobne sa o nich dočítate v našom samostatnom článku.

(bra)


Rozsiahla korupčná trestná činnosť a množstvo obvinení by pre páchateľa malo prirodzene znamenať dlhoročné väzenie. V prípade Františka Imreczeho prokurátorovi stačilo uloženie peňažného trestu a zrušenie siedmich obvinení výmenou za jeho svedectvá. Viac v článku.
Prejsť na článok
Branislav Becík môže byť spokojný, nitrianska župa bude mať svoje nové sídlo. Presťahujú sa do neho všetci zamestnanci, ktorí sú teraz roztrúsení v troch budovách po meste. Ak pôjde všetko hladko a podľa plánov, nové…
Prejsť na článok