Fico sa nezúčastní na stredajšom samite Európskej únie

Predseda vlády mení svoj program, potvrdil to Úrad vlády SR. Robert Fico sa v stredu nezúčastní na samite EÚ a Rady pre spoluprácu arabských štátov Perzského zálivu (GCC) v Bruseli.

fico Robert Fico. Foto: Jakub Kotian/TASR

„Z dôvodu ďalšieho pracovného programu odcestuje predseda vlády SR na samit vo štvrtok v skorých ranných hodinách. V stredu bude Slovensko zastupovať stály predstaviteľ SR pri Európskej únii Juraj Nociar,“ spresnil tlačový odbor úradu vlády.

Po stredajšom samite je v Bruseli od štvrtka na programe zasadnutie Európskej rady. Počas dvojdňového zasadnutia budú lídri EÚ rokovať o vývoji na Blízkom východe, konkurencieschopnosti, migrácii či zahraničných otázkach.

O témach rokovaní Európskej rady hovoril premiér v stredu aj na zasadnutí Výboru Národnej rady SR pre európske záležitosti.

(tasr)


Rozsiahla korupčná trestná činnosť a množstvo obvinení by pre páchateľa malo prirodzene znamenať dlhoročné väzenie. V prípade Františka Imreczeho prokurátorovi stačilo uloženie peňažného trestu a zrušenie siedmich obvinení výmenou za jeho svedectvá. Viac v článku.
Prejsť na článok
Branislav Becík môže byť spokojný, nitrianska župa bude mať svoje nové sídlo. Presťahujú sa do neho všetci zamestnanci, ktorí sú teraz roztrúsení v troch budovách po meste. Ak pôjde všetko hladko a podľa plánov, nové…
Prejsť na článok