Manchester United zváži reakciu na výroky Cristiana Ronalda až po zistení všetkých skutočností

Kritika portugalského futbalistu Cristiana Ronalda na adresu svojho zamestnávateľa anglického klubu Manchester United aj jeho súčasného a predchádzajúceho trénera nezostala dlho bez reakcie.

Cristiano Ronaldo. Foto: TASR/AP Cristiano Ronaldo. Foto: TASR/AP

Portugalčan v televíznom rozhovore povedal, že sa cíti „zradený“ klubom a že sa ho niektorí predstavitelia snažia dostať preč z Old Traffordu. Priznal, že nemá úctu k trénerovi Erikovi ten Hagovi a kritike vystavil aj rozhodnutie klubu, že v minulej sezóne za kouča vymenoval Nemca Ralfa Rangnicka.

Celý rozhovor s Cristianom Ronaldom sa objaví na televíznych obrazovkách britskej TalkTV počas aktuálneho týždňa, už v nedeľu však televízia zverejnila niekoľko ukážok. „Nemám k nemu úctu, pretože mi ju sám neprejavuje. Ak ty nebudeš mať úctu ku mne, nikdy nebudem mať úctu k tebe,“ povedal CR7 v spomenutom rozhovore.

Portugalský futbalista tvrdí, že intrigy voči nemu trvajú už od minulej sezóny. Uviedol, že podľa jeho názoru Manchester United od odchodu trénera Alexa Fergusona v roku 2013 vôbec nenapreduje.

„Manchester United berie na vedomie zverejnené úryvky z rozhovoru s Cristianom Ronaldom. Klub zváži prípadnú reakciu po zistení všetkých skutočností,“ reagoval tím z Old Traffordu. „Naším cieľom zostáva pripraviť sa na druhú polovicu sezóny a pokračovať v dynamike, viere a spolupatričnosti medzi hráčmi, manažérom, personálom a fanúšikmi,“ doplnil klub.

(sita)


Ďalšie články