VIDEO: Bez ochranky. Na Matoviča zaútočil podgurážený Žilinčan

ŽILINA - Už o pár mesiacov sa na Slovensku budú konať parlamentné voľby. Politici sa predbiehajú a chcú tesne pred voľbami dostať voličov na svoju stranu. Jednu z najviditeľnejších kampaní rozbehol víťaz minulých volieb Igor Matovič, ktorý v regiónoch diskutuje so svojimi podporovateľmi a zároveň aj s kritikmi jeho vládnutia.

IMG_20230619_194044 Naštvaný Žilinčan sa dostal priamo k Matovičovi. Napadol ho verbálnym útokom. FOTO: Pavol Konštiak

Predseda strany OĽaNO a priatelia Igor Matovič navštívil včera Žilinu, kde sa stretol s občanmi a oni s ním. Jeho príchod do sály Domu odborov privítali veľkým potleskom. Hneď na začiatku sa zdalo, že debata bude kľudná a bez urážok a nadávok.

Pozrite si nasledujúce video:

To bolo len v momente, kým sa neozval podgurážený alkoholom starší Žilinčan. Ten neváhal a krikom pristúpil k Matovičovi, ktorý sa ho pýtal, prečo Slováci majú tak nízke platy. Matovič sa muža snažil ukľudniť a zdalo sa, že v jednom momente bude líder hnutia potrebovať ochranku. Našťastie mu diplomatický odpovedal na jeho otázky.

Pozrite si video:


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok