Zomrel herec z muzikálu Mamma Mia! Mal len 40 rokov

Chris Peluso nečakane zomrel vo veku 40 rokov. Bol hercom, spevákom, manželom a otcom dvoch detí. Preslávil sa rôznymi predstaveniami na Broadwayi, medzi ktoré patrí aj Mamma Mia!

súhrn žilina - 13 Ilustračná fotografia. FOTO: Štandard

O smrti herca informoval portál People. Podľa jeho informácií Chris Peluso počas minulého roka pozastavil hranie, pretože podstupoval liečbu.

Umelec, ktorý trpel schizoafektívnou poruchou, náhle zomrel 15. augusta 2023. Zanechal po sebe manželku Jessicu Gomes, s ktorou sa oženil v roku 2018 a dve malé deti, dcéru Aria Li a syna Caio Lian.

Stvárnil napríklad aj postavu Fiyera v muzikáli Wicked.

FOTO: archív z muzikálu Wicked
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa U-M Musical Theatre (@umichmusicaltheatre)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok