Tajomstvo je odhalené: Karel Gott má syna, toto je on

Špekuláciám o tom, či má Karel Gott syna, odzvonilo. Jeho dcéra Dominika potvrdila, že Karlovi sa predsa len narodil vysnívaný chlapček. Okrem toho odkryla identitu ženy, ktorá je matkou spevákovho syna. Podľa Dominiky bola jeho celoživotnou múzou.

archívna snímka èeský Zlatý slávik èeský spevák Karel Gott koncertné vystúpenie koncert program Karel Gott a jeho hostia Karel Gott. Foto: Pavel Neubauer/TASR

V októbri to budú už 4 roky, odkedy nás opustila spevácka legenda Karel Gott. Informácia o jeho smrti zasiahla celé Česko, Slovensko a niekoľko ďalších krajín, kde bol maestro dobre známy. Vždy bol otvorený, ale na otázky týkajúce sa rodiny a súkromia si dával pozor.

Po odchode Karla Gotta sa však začalo šuškať, že spevák mal syna. O tom, že to nie je len klebeta, informovala jeho dcéra Dominika, ktorá napísala: „Myslím si, že by verejnosť mala vedieť, že môj otec Karel Gott mal vytúženého syna. A to so ženou, ktorá bola jeho celoživotnou múzou a teraz sa so svojím synom rozhodla odísť žiť na Kanárske ostrovy, kde sú mimo dohľadu verejnosti.“

Dominika prezradila aj to, kto je matkou chlapca. Má ňou byť Alica Kovácsová, ktorá ešte v roku 2019 zverejnila spoločnú fotografiu so synom na sociálnej sieti. Usúďte sami, podobajú sa?

Foto: Alica Kovacsova/Instagram

Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok