Erik Kaliňák vylúčil vstup Smeru do Orbánovej frakcie v europarlamente

Erik Kaliňák vylúčil vstup Smeru do Orbánovej frakcie v europarlamente. Ako ľavicová strana by vraj v čisto pravicovej frakcii pôsobili úsmevne.

erik kaliňák Erik Kaliňák. Foto: Jaroslav Novák/TASR

„Pre všetkých, ktorí sa po pozretí tohto videa pýtate na frakciu Patriotov – v mnohých otázkach a hlasovaniach budú našimi prirodzenými spojencami,” napísal na sociálnej sieti zvolený europoslanec Kaliňák.

Dodal, že Európsky parlament na rozdiel od toho slovenského nepozná koalíciu a opozíciu a frakcie nie sú to isté, ako strany. „Na čom záleží, budú hlasovania a v nich budeme vždy suverénne hájiť záujmy Slovenska,” uzavrel Kaliňák.

(fb)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok