Slovan nestačil na motivovanú Dunajskú Stredu

BRATISLAVA – V nedeľnej dohrávke siedmeho kola Niké ligy sa Dunajskej Strede podarilo obrať o všetky body majstrovský Slovan, ktorý zdolala 3:1 (2:0).

Už v druhej minúte pálil Čavrić a Popović musel vyraziť na rohový kop. V jedenástej minúte Káčer prudkou prihrávkou na hranicu veľkého vápna našiel Gourého, ktorý sa zdarne zbavil Bajrića a nechytateľne poslal loptu do pravého horného rohu Borjanovej bránky – 1:0. V 30. minúte chyboval Borjan, ktorý vybehol ďaleko pred 16-ku Slovana, no namiesto odkopu príliš vymýšľal. Gouré mu vypichol loptu pre Čermáka, ktorý strieľal do prázdnej brány a ešte mu pomohla pravá tyč – 2:0.

Čermák si otvoril strelecký účet v najvyššej súťaži. V 37. minúte Barseghjan našiel Kankavu, ktorý prudko zakončil. Srbský brankár DAC-u Popović mu veľmi dobrým zákrokom pokazil gólovú radosť, keď jeho pokus vyrazil na rohový kop. V 40. minúte hlavička Trusu skončila na brvne brány belasých. V 45. minúte Abubakari spoza 16-ky namieril k pravej tyči, Popović však dokázal loptu na dvakrát zastaviť. Na opačnej strane rýchlo zaútočila Dunajská Streda; po strele Andzouanu zasahoval Borjan.

V 57. minúte si za obranu majstra nabehol Gouré. Nezištne nabil kapitánovi Gavrićovi, ktorý zvýšil už na rozdiel troch gólov – 3:0. V 60. minúte sa Strelec dostal k lopte i za pomoci Kašu. Potiahol ju doprava a prekonal Popovića – 3:1. V 72. minúte sa na hrot DAC-u po odchode Gourého presunul Trusa. Po chybe Pinta zakončoval Lovat, ale vyprášil len rukavice Popovića. V 73. minúte Tolić peknou strelou trafil tyč domácej bránky. V 85. minúte po centri Lovata nastal vo vápne DAC-u zmätok. Z ničoho nič sa do ideálnej palebnej pozície dostal Kankava, ale poslal to vysoko nad. Dunajská Streda zdolala Slovan 3:1.

(onlajny.eu)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok