Zmena pred voľbami: v Trenčíne premiestnili volebné miestnosti

TRENČÍN – V prezidentských voľbách budú môcť Trenčania hlasovať v 51 volebných okrskoch, radnica upozorňuje na zmenu dvoch volebných okrskov.

Ilustračná snímka. Foto: Roman Hanc/TASR Ilustračná snímka. Foto: Roman Hanc/TASR


„V okrsku č. 45 a 46 z dôvodu skončenia rekonštrukcie budovy došlo k premiestneniu volebnej miestnosti z materskej školy Štvorlístok (Orechovská 7/14) do Kultúrneho strediska Istebník a Klubu dôchodcov Istebník (Medňanského 360/34),“ uviedla hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.


Pripomenula, že volič, ktorý nebude môcť hlasovať vo svojom okrsku, môže požiadať o vydanie hlasovacieho preukazu. Pre prvé kolo volieb je možné požiadať osobne v klientskom centre mestského úradu najneskôr v piatok 22. marca.

Pre druhé kolo zase najneskôr v piatok 5. apríla v úradných hodinách mestského úradu, ktoré sú v piatok od 8:00 do 14:00. Požiadať o vydanie preukazu je možné na prvé aj druhé kolo volieb súčasne.


O voľbu do prenosnej volebnej schránky je možné požiadať do piatka 22. marca (v prípade konania druhého kola volieb do piatka 5. apríla) rovnako na Mestskom úrade v Trenčíne. O voľbu do prenosnej urny je možné požiadať aj v deň volieb na mestskom úrade (tel. 032/6504 309) alebo v príslušnej okrskovej volebnej komisii.

(tasr)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok