Djordjevič vyvodil dôsledky: Idem sa liečiť

KOŠICE – Poslanec Michal Djordjevič má po necelých dvoch týždňoch na krku ďalší problém. Na zasadnutí komisie dopravy v Starom Meste zaspal a hlasno chrápal.

Djordjevič kvety

Nevedeli ho zobudiť, tak ho nakoniec vyniesli do vestibulu miestneho úradu. Podľa vlastných slov si uvedomil, že šliapol vedľa a vyvodí politickú zodpovednosť.

„Vzdám sa členstva v komisiách dopravy v mestskom aj miestnom zastupiteľstve. Rovnako aj funkcie člena predstavenstva Dopravného podniku mesta Košice. A v tých radách základných škôl, kde si to budú želať,“ informoval Djordjevič Košický Štandard.

Tvrdí, že u neho nastal čas riešiť veci „od podlahy“. „Viem, že tentoraz som to prepískol. Prišli pokora a sebareflexia. Preto sa vzdávam spomínaných funkcií,“ dodal.

Na otázku, či sa nemieni vzdať aj poslaneckých mandátov v mestskom a miestnom zastupiteľstve mestskej časti Staré Mesto odvetil, že nie.

„Máme tu obvineného župana Trnku, ktorý je stále vo funkcii a vo veľkom sa kradne. Nevidím na to dôvod,“ povedal. Spomínaných funkcií sa oficiálne vzdá na najbližších zasadnutiach mestského a miestneho zastupiteľstva.

Aj pred vyše týždňom sme mu položili otázku, či nemá problém s alkoholom. Teraz však na ňu odpovedal priamo.

„Napriek obvineniam z toho, že beriem rôzne látky, mám ako dôkaz výsledok toxikologických testov, ktoré sú negatívne. Áno, s alkoholom mám problém, preto som sa prihlásil na liečenie,“ priznal na záver poslanec s tým, že sa zverí do rúk odborníkov.


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok