Už mi lezie na nervy adorovanie Korčoka v mainstreamových médiách, povedal Fico

"Už mi lezie na nervy adorovanie Korčoka v mainstreamových médiách, povedal Robert Fico, podľa ktorého je ide o človeka bez názoru. Šéf Smeru tvrdí, že sa Ivan Korčok riadi pokynmi svojich chlebodarcov, ktorí ho vytvorili ako kandidáta na prezidenta.

Zaèala sa schôdza k programovému vyhláseniu vlády Robert Fico a Peter Pellegrini. Foto: Jaroslav Novák/TASR

Korčok je podľa Fica človek bez názoru a vždy sa riadil názorom nadriadených. Taktiež tvrdí, že Korčok sa riadi pokynmi mimovládnych organizácií financovaných zo zahraničia a liberálnymi médiami.

„Preto je jeho možné zvolenie za prezidenta pre Slovensko mimoriadne nebezpečné, lebo vieme, čo jeho chlebodarcovia zamýšľajú so Slovenskom a ako nenávidia koncept suverénnej slovenskej zahraničnej politiky,“ skonštatoval predseda vlády.

Dodal, že dokonalým prezidentom nie je ani Peter Pellegrini, ten však podľa jeho slov bude v zásadných otázkach stáť za Slovenskom, nie proti nemu. Kandidát na prezidenta Ivan Korčok by podľa premiéra predal našu krajinu za „deravý groš“.

„Taký je Ivan Korčok, kade vietor, tade plášť. Volím Pellegriniho,“ odkázal šéf Smeru.

(facebook)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac