Daniel Bombic tvrdí, že o pár dní je na Slovensku. V Británii mu vraj zamietli odvolanie

Na 42-ročného Daniela Bombica sú vydané dovedna tri medzinárodné zatýkacie rozkazy, prevažne pre extrémizmus či kyberšikanu. Prvý je ešte z roku 2022.

Snímka obrazovky 2023-09-15 105421 Daniel Bombic. Foto: reprofoto Facebook

„Vidíme sa veľmi skoro, lebo niekto sa postaral, aby som nedostal právo na opravný prostriedok, takže môj odvolací súd nebude. Takže dva-tri týždne a som na Slovensku, putujem do väzby,“ ozval sa Danny Kollár z Veľkej Británie vo videu v noci z nedele na pondelok na svojom telegramovom účte.

Dodal, že jeho „scéna na ďalší týždeň končí“ a odovzdá kanály do rúk adminov.

Bombica vo Veľkej Británii zatkli v auguste 2022, mesiac po vydaní prvého medzinárodného zatýkacieho rozkazu. Ostal na slobode s monitorovacím náramkom, pričom mal zaplatiť kauciu zhruba 17-tisíc eur. Súd mu tiež zakázal vycestovať.

O vydaní jeho osoby mal tamojší súd rozhodovať pôvodne ešte vlani, napokon sa konanie uskutočnilo v januári tohto roka.

(max)


V roku 1918 sa Novohrad a Nógrád rozdelili na dva regióny, čo ovplyvnilo ich hospodársky rast a rozvoj turizmu, pričom potenciál vidia v geoparku a prírodných atrakciách.
Prejsť na článok
Svedok našich dejín, hrad Sivý Kameň, ktorý vyrástol na ľavom brehu rieky Nitra v polovici 14. storočia, odhalil jedno z jeho ďalších tajomstiev.
Prejsť na článok
Poslanec Huliak sa ospravedlnil ženám za svoj výrok, no zároveň bránil svoje slová a kritizoval oponentov za polarizujúci jazyk.
Prejsť na článok
Podpredseda Hizballáhu Nabíl Kaúk a veliteľ Alí Karakí zahynuli pri izraelských útokoch v Beirúte, pričom armáda potvrdila smrť viacerých predstaviteľov hnutia.
Prejsť na článok
Bývalí predsedovia parlamentu Béla Bugár a Pavol Hrušovský odsúdili, že Plaváková odmietla odstrániť nálepky ideologického hnutia zo svojho notebooku.
Prejsť na článok
Vo voľbách do rakúskeho parlamentu získala FPÖ 29,1% hlasov, Zelení a NEOS sa dostali do koalície, otázka vlády ostáva otvorená.
Prejsť na článok
Na Queer Political Human Rights Conference vystúpili Olaf Scholz a Thomas Haldenwang, pričom akciu spestrila drag šou a vystúpenie kapely The Snake Boys.
Prejsť na článok
Plánovaný Orechovský most v Trenčíne čaká na vyjadrenie úradu, jeho výstavba sa začne až po získaní eurofondov.
Prejsť na článok
Rast reálnych miezd a dlh eurozóny ukazuje, ako inflácia ovplyvňuje naše financie, pričom dlh k HDP klesol z 90,8 na 88,6 percenta.
Prejsť na článok
Text analyzuje, ako sa súčasná spoločnosť vyrovnáva s odloženou dospelosťou a infantilizáciou, pričom problémy sa prenášajú aj do politiky.
Prejsť na článok