Pohreb Michala Považana z KÚ bude v Banskej Bystrici

Významný člen strany Kresťanská únia (KÚ) a dvojka na kandidátke do europarlamentu Michal Považan (†43) bude mať poslednú rozlúčku v nedeľu 25. augusta o 17. hodine v Banskej Bystrici. Strana o tom informovala na Facebooku.

povazan2 Michal Považan. Foto: reprofoto YouTube

„Posledná rozlúčka s Michalom Považanom, naším kolegom a priateľom, bude v nedeľu 25. augusta 2024 o 17.00 hodine, v Kostole Svätého kríža v Banskej Bystrici,“ napísala KÚ v príspevku.

Strana oznámila Považanovo úmrtie v utorok. Zanechal po sebe manželku a tri deti. Bol dlhoročným manažérom strany, i poslaneckým asistentom Anny Záborskej.

Mohlo by vás zaujímať

(sab)


V polícii to v ostatnom čase vrie. Mnohí príslušníci, ale aj civilní zamestnanci neskrývajú nespokojnosť, a to nielen so mzdovými podmienkami, ale aj tými pracovnými. Viacerí, najmä na vidieckych oddeleniach, poukazujú na to, že sa u nich zastavil čas.

prečítať viac

Identita muža, ktorý v Českej a Slovenskej republike ohlasoval bombové útoky voči školám, je už známa. Má ísť o páchateľa žijúceho v meste Dnipro na Ukrajine. Práve miesto jeho pobytu môže vyvolávať otázky o tom, či vôbec bude môcť byť postavený pred slovenskú spravodlivosť. Viac v článku.

prečítať viac