Do Trenčína príde známy cestovateľ a youtuber

TRENČÍN – Verejná knižnica M. Rešetku pripravila na november viacero zaujímavých podujatí, ktoré sa oplatí navštíviť. Jedným z nich je stretnutie so spisovateľom a sinológom, ktorý je úspešný aj na Youtube.

291677858_10227536532461509_2748252600695876311_n Do Trenčína príde známy youtuber. Foto: Pavel Dvorak/FB

Reč je o Pavlovi Dvořákovi ml., ktorý sa predstaví 2. novembra o 17:30 v spoločenskej miestnosti verejnej knižnice na Hasičskej 1.

Beseda bude spojená s prezentáciou a predajom jeho knihy Moja čínska dekáda. „Pavel Dvořák ml. precestoval Čínu od severu na juh, od západu na východ a spoznal ju tak, ako ju pozná iba málokto. A vďaka tejto knihe ju spoznáte aj vy,“ uviedla knižnica na svojom webe.

Organizátori aktuálne pozastavili rezervácie miest v sále, keďže kapacita sa už naplnila. Najnovšie informácie o podujatí sledujte na webe knižnice.

Pozvánka na podujatie. Foto: VKMR

Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok