Už čoskoro sa môžu tešiť na nové byty

ŽILINA – Developerská spoločnosť Cresco Real Estate (CRE) v spolupráci s firmou Licitor development spustili výstavbu prvej etapy projektu Kvetnica. Ako informoval riaditeľ CRE Ján Krnáč, v osemposchodovej budove v blízkosti lesoparku Bôrik vznikne 81 bytov.

Obec Michaľany stavia 18 nájomných bytov, záujem o ne je veľký Ilustračný obrázok. Foto: TASR/AP

„Spustením výstavby robíme krok k splneniu plánovaného termínu stavebného dokončenia prvej etapy projektu, ktorý odhadujeme na prvý štvrťrok 2025,“ uviedol Krnáč. Záujemcovia o bývanie nájdu v ponuke jedno až štvorizbové byty, pričom aktuálne ostáva voľných ešte 28 bytov.

Okrem atraktívnej polohy len sto metrov od lesoparku ponúka Kvetnica aj centrálne átrium, ktoré budú obytné budovy obklopovať. „Chceli sme blízky les takpovediac preniesť až pod okná obyvateľov Kvetnice, preto sme sa rozhodli pre bohatú výsadbu vrátane vzrastlých stromov,“ doplnil Krnáč.

(zdroj: SITA)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok