Raper, s ktorým v Bratislave spievala hľadaná Slovenka: Aspoň odišla vo veľkom štýle

Kuriozita na bratislavskom Lovestream festivale, ktorá obletela svet. Slovenka, na ktorú bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a dlhý čas sa trestu vyhýbala, sa zjavila počas uplynulého víkendu na festivalovom pódiu.

455813144_814818044178964_6600552609812532131_n Ženu z publika si počas Lovestreamu vybral spevák na pódium. Netušil, že po nej pátra polícia. Foto: FB/PZ BA

Raper Macklemore, ktorý si ju z davu fanúšikov vybral, aby si s ním na pódiu zaspievala, sa o jej zatknutí po tom, čo z pódia zišla, dozvedel tiež. Avšak nevedel, čo sa konkrétne stalo. Cez instagram mu to vysvetlil Slovák, píše Refresher.

„Aspoň odišla vo veľkom štýle,“ humorne reagoval Macklemore.

(max)


V polícii to v ostatnom čase vrie. Mnohí príslušníci, ale aj civilní zamestnanci neskrývajú nespokojnosť, a to nielen so mzdovými podmienkami, ale aj tými pracovnými. Viacerí, najmä na vidieckych oddeleniach, poukazujú na to, že sa u nich zastavil čas.

prečítať viac

Identita muža, ktorý v Českej a Slovenskej republike ohlasoval bombové útoky voči školám, je už známa. Má ísť o páchateľa žijúceho v meste Dnipro na Ukrajine. Práve miesto jeho pobytu môže vyvolávať otázky o tom, či vôbec bude môcť byť postavený pred slovenskú spravodlivosť. Viac v článku.

prečítať viac